Contact via email of bellen

Een niet verstuurde e-mail is een gemiste kans!

Contacteer de diëtist! Heb je vragen of opmerkingen over een dienst of over een ander onderwerp? Heb je hulp nodig op het gebied van voeding? Of heb je een idee over samenwerken? Ik sta open voor nieuwe verbanden en B2B. Hebben we een match? Ik luister graag naar je!

Neem gerust contact met mij op via  06 187 189 00 of via onderstaand formulier, en je zult van me horen. Liever contact via email? Stuur dan een berichtje naar help@gezonddieetschema.nl

Ik probeer je dan binnen 24 uur terug te bellen of te mailen. Via e-mail ben ik beter bereikbaar dan via telefoon. Dit heeft te maken met mijn werk als diëtist in het ziekenhuis.

Diëtisten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en geregistreerd staan bij het Kwaliteitsregister Paramedici zijn automatisch aangesloten bij de klachtenregeling van de Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerstelijns (www.klachtencommissieparamedici.nl).
Je kan een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, via de website, www.klachtenloketparamedici.nl. Het klachtenloket is ook telefonisch bereikbaar: 030 – 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of per mail info@klachtenloketparamedici.nl. Bekijk hier de informatiefolder “Ontevreden? Blijf er niet mee zitten”.
De diëtist van Gezond Dieetschema (www.gezonddieetschema.nl) is aangesloten bij de NVD en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Gegevens:

Gezond Dieetschema

help@gezonddieetschema.nl

06 187 189 00

KVK-nummer: 19105836989

KP-nummer: 82558922

Contacteer de diëtist via:

    Fit Body Moderator

    Disclaimer, privacy beleid en algemene voorwaarden

    Meer informatie kun je lezen in onze Disclaimer, Privacy Beleid en Algemene Voorwaarden.