Een gezond leven draait om gebalanceerde voedingspatroon.

Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon waarbij alle voedingstoffen aanwezig zijn.

Ik heb werk, kinderen en mijn tijd is per minuut verdeeld. Opgegroeid in Bulgarije met niet altijd gezonde gewoontes. Dat geeft niet, het is nooit te laat om te veranderen. Na mijn bevalling bleef ik boven mijn normale gewicht. Tijdens een weekendje in Amsterdam wilde ik een nieuwe broek kopen. Helaas was alles te klein. Je kent dat gevoel van machteloosheid wel en de grote vraag is:

“Waar moet ik beginnen?”

Doordat ik besloten heb om naar de sportschool te gaan, heb ik de sport ontdekt en ben daarna verliefd op beweging geworden.

Nadat ik jaren Nederlandse taal leren wilde ik verder gaan bijdragen aan de maatschappij en ik heb me ingeschreven voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Vier jaar later ben ik meteen mijn eigen bedrijf gestart met een duidelijke bedoeling: Mensen helpen met een gezonde leefstijl waarbij jij centraal staat.

Dat wil zeggen: Mijn ervaring en wetenschappelijke kennis vertalen in advies dat dicht bij jou ligt.

Echter mijn visie is een gezond, gebalanceerd voedingspatroon waarbij alle belangrijke voedingstoffen aanwezig zijn.

Bovendien bij mij krijg je een uitgebreid menu met recepten die ook voor het hele gezien geschikt zijn. Ik heb namelijk alle recepten zelf uitgeprobeerd. Tegelijkertijd je gelooft het misschien niet, maar ik heb ook recepten als pizza, macaroni en toetjes.

Recepten die veel andere behandelaars je niet zo snel zouden geven. Heb je een goede, stabiele basis, dan kan er af en toe ook iets “ongezonds” bij. Toch? Ik krijg vaak de vraag als diëtist of ik chocolade eet: Hè? Diëtist, blijft ook gewoon mens hoor! Ik hou van een lekker stukje Cote D’or! Maar de kunst is om grenzen te stellen en leren om te stoppen wanneer dat moet!

Mijn moeder is mijn eerste tester geweest😊

Zij heeft net als de meeste andere vrouwen erg veel verschillende diëten geprobeerd en elke keer lukt het een paar weken om zich aan heel strenge diëten te houden. Nadat zij mijn dieet zag zei ze: “maar ik kan toch niet afvallen als ik zoveel eet?” Jawel! Je hoeft geen honger te voelen, als je maar de juiste producten kiest. Na de derde week was zij al 2 kg afgevallen en zei ze tegen mij:

Ik hou ervan als mensen na drie weken zeggen dat ze zo blij zijn en mijn visie en advies geweldig vinden. Een andere klant (inmiddels een vriend 😊) zei:

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij het

en kijk of het bij jou past.

Kijk naar de mogelijkheden voor jouw schema